‘Wandeling van de week’ loopt door

Hier volgt een verrassend bericht uit Epe. De afgelopen weken heb ik met veel plezier gewerkt aan de rubriek ‘Wandeling van de week’. Ik wandelde met inspirerende mensen die iets over hun onderscheidende visie, eigenaardige passies of bijzondere dromen vertelden. Daar maakte ik vervolgens een verhaal van dat verscheen in de weekkrant Veluws Nieuws.

Bij deze rubriek mocht ik zelf ook nadenken over een passend beeld van deze interessante wandelaars. Je zult begrijpen dat de combinatie van eerlijke gesprekken en prikkelende portretten voor mijn gevoel altijd voor een mooie verdiepingsslag zorgde. Mijn idee? Deze wandelingen hebben mij dus veel opgeleverd. De gesprekken waren stuk voor stuk prachtig. Net als de omgeving. Naast het geestelijke aspect was al dat gewandel natuurlijk ook lichamelijk gezond. Dus wat wil je nog meer?

Maar toen kwam er tragisch nieuws. De weekkrant werd verkocht en mijn rubriek zou gaan sneuvelen. Na wat twijfels heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om door te gaan met deze rubriek. Geld verdienen is leuk, maar inspiratie krijgen van anderen is misschien wel veel waardevoller.

Heb jij een bijzonder verhaal? Wandel dan mee!

Vanaf deze week is de rubriek ‘Wandeling van de week’ dus te lezen op onze eigen site www.mediamagneet.nl. Heb jij een mooi verhaal dat je al wandelend aan me kwijt wil? Ik luister en werk dat graag uit. Mail naar dennis@mediamagneet.nl en ik neem contact met je op.

De andere wandelingen heb ik inmiddels op onze site www.mediamagneet.nl geplaatst. Ook die zijn nog terug te lezen. Klik hier om alle wandelingen terug te lezen.  Ook leuk? Voor de Strava-gebruikers onder jullie, op mijn account aldaar, leg ik die bijzondere wandelingen eveneens steeds vast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *