Insta-account @eenfotovan combineert tekst en beeld

De diensten van het fullservice communicatie- en marketingbureau Media Magneet in Epe draaien onder andere om de combinatie van tekst en beeld. Zo maar een idee dat ik tijdens deze coronaperiode bedacht heb? De letterlijke combinatie van tekst en beeld via een instagramaccount: @eenfotovan.

@eenfotovan

Het instagramaccount @eenfotovan laat de bezoekers een dagelijkse update zien van één van de foto’s die ik (Dennis Dekker) ooit maakte. Niet letterlijk de foto’s (want dat doen er al zo veel) maar figuurlijk. Anders gezegd: ik beeld foto’s uit via tekst. Door middel van gedichtjes prikkel ik de fantasie van de bezoekers van deze dagelijkse rubriek.

Ik ben hier in april mee begonnen. Inmiddels is het een succesvolle account geworden. Meer dan 1100 volgers (and counting) zien iedere dag een andere foto langskomen. Of althans: ze mogen hun eigen fantasie aan het werk zetten om er achter te komen hoe de foto er uit ziet. Af en toe plaats ik op mijn privé-insta @denn1sd hoe die foto er in het echt uitziet. Niet altijd hoor, want het is juist leuk om de fantasie van anderen te prikkelen.

Media Magneet aan het werk voor bedrijven

Een andere reden waarom dit instagramaccount een succes te noemen is? Inmiddels zijn er diverse gesprekken gaande met bedrijven waarvoor Media Magneet aan het werk mag gaan. Het Eper marketingbureau is namelijk gevraagd om unieke content voor hen te leveren. Iedereen heeft namelijk wel een foto waar een prikkelend gedichtje bij gemaakt kan worden. Toch? Ook een eigen unieke @eenfotovan? Schroom dan niet om contact op te nemen. Want jij wil toch ook weten hoe ‘Dit is een foto van…’ verder gaat?

Meer informatie

Wil je meer weten over de werkzaamheden van Media Magneet in Epe? Neem contact op via dennis@mediamagneet.nl of nicole@mediamagneet.nl. Wij vertellen je graag wat we allemaal voor jou kunnen betekenen. Het maken van websites? Het ontwikkelen van flyers, boekjes of andere uitgaves? Het bijhouden van jouw sociale mediakanalen? Wij doen het graag! Wij willen graag jullie mediale verlengstuk zijn. Wij zijn ijzersterk voor jouw merk.

@eenfotovan (instagramaccount die tekst en beeld combineert)
@eenfotovan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *