Zomervakantie 2022: Media Magneet werkt door…

Teksten schrijven, fotograferen, (online) marketing verzorgen, strategische sessies inplannen bij opdrachtgevers, werken aan brochures, presentatiegidsen of websites… Het is slechts een greep van de diverse werkzaamheden die het online marketing- en communicatiebureau Media Magneet de afgelopen tijd voor diverse opdrachtgevers opgepakt heeft.

Ook tijdens de zomervakantie 2022 werken we gewoon door. Al moeten we ook eerlijk zijn: we pakken her en der écht wel onze vrije momentjes. We beginnen wat later, we eindigen wat eerder. Dit om toch het gevoel te hebben van vakantie en om zo af en toe ons hoofd leeg te maken. Deze flexibele aanpak van de Media Magneet-werkdagen is ook de reden dat vaste rubrieken zoals de ‘Wandeling van de Week‘ even op een laag pitje staan.

Daarover gesproken: zou jij het leuk vinden om met Dennis te wandelen en te vertellen over jouw onderscheidende visie, eigenaardige passies of bijzondere dromen? Neem dan contact op via dennis@mediamagneet.nl.

Het kan overigens wel zo zijn dat er niet meteen gereageerd wordt. Binnenkort gaan we een paar dagen naar het buitenland om ons hoofd écht even helemaal leeg te maken…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *