Vakantie 2021: over zwemmen in de zee, Daryll-Ann en George Harrison

De vakantie 2021 is voorbij. Daar zit ik dan, aan mijn bureau. Vol energie om weer voor de diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan. Met een hoofd gevuld met mooie herinneringen. Wat was het geweldig in Denemarken. We hebben het vaak tegen elkaar gezegd: dit land heeft ons hart gestolen.

Toch nog even één van al die mooie momenten bij de kop pakken? We zwommen in de zee nabij het kustplaatsje Gilleleje (het noordelijkste punt van Seeland). Ineens moest ik denken aan die geweldige promofoto van één van Nederlands beste bands ooit: Daryll-Ann. Zo’n foto (zie hieronder) wilde ik ook maken. En onze zoon moest het beeldige slachtoffer worden. Maar er kleefde wel een gevaar aan deze foto. Het standpunt verklapte dat ik zelf ook in het water moest zijn. En dus qua fotoapparatuur de nodige risico’s moest nemen.

Is de foto gelukt? Nou, daarop zijn twee antwoorden mogelijk: jazeker en eigenlijk ook weer niet. Want toen ik de bandfoto van Daryll-Ann op internet terugzocht, was er, los van dat standpunt, eigenlijk niet heel veel vergelijkbaars te bespeuren. Wat bleek? Ik had eigenlijk (dank voor de tip, Patrick!) een reproductie van de persfoto van wijlen George Harrison (zie hieronder) gemaakt. Die foto is hieronder ook te zien. Oh ja, leuk om ook te vermelden? Harrisons meesterwerk All Things Must Pass is onlangs opnieuw uitgekomen. Voor PlatoMania schreef ik deze recensie over deze prachtige heruitgave.

Maar de belangrijkste vraag: is de gsm droog gebleven? Eeehm, daar geef ik liever geen antwoord op, al spreekt de laatste foto boekdelen. Over ‘All Things Must Pass’ gesproken…Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *