Gratis profielfoto? Vier mijn feestje mee!

Vandaag ben ik precies 3 jaar Media Magneet-meneer! Time flies when you’re having fun!

Reden voor een feestje, toch? Ik vind in ieder geval van wel.

Hierbij sowieso alvast even heel veel dank aan allen die er voor zorgen dat mijn bedrijf Media Magneet zo fijn draait! Ik ben jullie zeer erkentelijk voor het vertrouwen. Zie hieronder een afbeelding met een willekeurige greep uit de opdrachten die ik het afgelopen jaar mocht uitvoeren. Ben jij iemand of ken jij iemand die daar ergens op te zien is? Tag die naam dan in het comment veld op de Media Magneet-facebookpagina en like dat bericht meteen even.
Uit al die namen/inzenders trek ik over twee weken niet één, niet twee, maar drie (!) winnaars waarvoor ik gratis een nieuwe profielfoto ga maken. Succes! Oh ja, fijne Valentijnsdag!  

Media Magneet Epe: drie jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *